2020-2021 Güz Tasarım & Bitirme Çalışmaları 2. İnceleme Sonuçları

Tasarım/Bitirme Çalımalarının 2.İnceleme işlemleri tamamlanmıştır. Tüm inceleme sonuçlarını ekte bulabilirsiniz.

İnceleme Sonucu Uygun olan öğrencilerin Tasarım/Bitirme Çalışmalarını en kısa sürede mail yoluyla danışman öğretim üyelerine göndermeleri gerekmektedir. Daha önceki incelemelerde uygun olupta çalışmasını Danışman öğretim üyesine gönderenlerin yeniden göndermesine gerek yoktur.

İnceleme Sonucu Uygun olmayan öğrencilerin istenen düzeltmeleri tamamlayarak Tasarım/Bitirme Çalışmalarını en kısa sürede yine mail yoluyla danışman öğretim üyelerine göndermeleri gerekmektedir. Düzeltmelerini tamamlamadan gönderen öğrencilerin çalışmaları eksik kalan düzeltme başına Yüzde 10 eksik notlandırılacaktır.

İncelemeye gönderilmeyen Tasarım/Bitirme Çalımaları Danışman Öğretim Üyesinin insiyatifiyle FF veya DZ ile notlandırılacaktır.