08/12/2020 Tarihli Öğretim Üyesi Kadrosu İçin Deneme Dersi Duyurusu

08/12/2020 tarihli Öğretim Üyesi Kadrosu için Deneme Dersi Duyurusu

Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Makine Mühendisliği Anabilim Dalı’nda açık bulunan Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna Öğretim Üyesi temini için 08/12/2020 tarihinde Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan ilan üzerine başvuruda bulunan adayların başvuru evrakları, SAÜ Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri İnceleme Komisyonu tarafından incelenmiş olup, başvurusu kabul edilenlerin listesi ekte sunulmuştur.

Buna göre Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri'nin 2.3.1.E maddesi uyarınca, Deneme Dersi Uygulaması dökümanda belirtilen tarih, yer ve saatte Covid-19 Pandemi salgını kapsamında belirlenen tedbirler çerçevesinde, başvurusu kabul edilen adaylarla yüz yüze yapılacaktır.