Ana Sayfa
Duyurular
Final Mazeret Sınavı Başvuruları

Final Mazeret Sınavı Başvuruları

2019-2020 Yaz Dönemi Final Sınavları için Mazeret Sınavı Başvuruları

Online Sınav sırasında sorun bildiren öğrencilerimize dersin öğretim elemanı tarafından uygun görüldüğü takdirde ek sınav hakkı verilebilir. 
Sınava mazereti sebebiyle giremeyen öğrencilerimiz ise kendi OBİS'lerinden ilgili dersin final sınavı için mazeret başvurusunda bulunabilir. Bu durumda olan öğrenciler, mazeretiyle ilgili belgeleri Makina Mühendisliği bölüm Sekreterliğine mail atmaları gerekmektedir.

2019-2020 Yaz Döneminde, geçerli mazereti nedeniyle final mazeret sınavına başvurmak isteyenlerin, kendi OBİS'lerinden mazeret başvurusu yaptıktan ve sınav tamamlandıktan en kısa süre içerisinde (4 Eylül 2020 Cuma 23:59 a kadar)  ekte bulunan mazeret sınavı başvuru dilekçesini doldurup imzalayarak Makina Mühendisliği Bölüm Sekreterliğinin zeynepyilmaz@sakarya.edu.tr mail adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Mazeret sınavı ile ilgili gerekçelerin açıklamalar, gerekli tüm delil, belge veya dokümanlar (açık, net ve eksiksiz olarak) dilekçe ekine konularak kanıtlanmalıdır. 

Mazeret sınavı başvuru dilekçesi ve eklerinin haricindeki mazeret sınavı ile ilgili mailler ve açıklamaları dikkate alınmamaktadır.

Mazeret Sınavı Başvuru Formu ve eklerinden (Transkript, sağlık raporu, gerekçe vb.) herhangi birisi eksik olan öğrencilerin mazeret sınavı başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Belirtilen başvuru süreci dışındaki mail, telefon vb. gibi iletişim kanalları vasıtasıyla gönderilen bilgilendirme, açıklama, mazeret gibi talepler dikkate alınmamaktadır.

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı