Örgün Yapılan Stajlar Hakkında Duyuru

Kovid-19 salgını dolayısıyla 2020-2021 Güz dönemi içerisinde sınırlı kalmak şartıyla örgün yapılan stajların değerlendirilmesi uzaktan yapılacaktır. Bu kapsamda stajını bitiren öğrenciler staj defterlerini elle yazıp hazırlayarak (Dijital ortamda değil) aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte PDF formatında taratıp toplu halde aşağıda bildirilen mail adreslerine gönderilmesi gerekmektedir.

Staj 1 (Atölye) Belgeleri

1. Staj defteri
  2. Makine mühendisinden beklentileriniz anketi
  3. En az 2 adet elle çizilmiş teknik resim
  4. Tasarım ve üretim raporu
  5. Staj sicil fişi

Staj 2 (İşletme) Belgeleri

1. Staj defteri
  2. Makine mühendisinden beklentileriniz anketi
  3. Staj sicil fişi

(Staj defteri, anket, teknik resimler vs. ayrı ayrı pdf olmalıdır, tüm pdfler tek mail altında  gönderilmelidir)

Kurallar:

1. Staj 1 ve staj 2 kapsamında istenilen belgeler PDF formatında olmalıdır.
  2. Mail konusuna Öğrencinumarası_ÖğrenciİsimSoyisim girilmelidir.
  3. Mail içeriğine aşağıdakiler sırasıyla ve alt alta olacak şekilde yazılmalıdır. Bunların dışında herhangi bir şey yazılmamalıdır.

Öğrenci İsim Soyisim

Öğrenci Numarası

Staj başlama ve bitiş tarihleri

Staj Yeri

Staj İli

1. Atölye stajı yapan öğrenciler belgelerini 2020staj1@gmail.com , işletme stajı yapan öğrenciler belgelerini 2020staj2@gmail.com hesabına göndereceklerdir.
  2. Belgelerin en geç 5 Ekim 2020 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. Geç gönderilen, okunamayan belgeler ve istenilen formata uygun olmayan mailler dikkate alınmayacaktır.