Bahar Dönemi Final Mazeret Sınavı Başvuruları (önemli)

Bahar Dönemi Final Mazeret Sınavı Başvuruları (ÖNEMLİ)

2019-2020 Bahar yarıyılı geçerli mazereti nedeniyle sınav tipi ödev veya online olan her türden final sınavına katılamayan veya her türden sorun yaşayan istisnasız tüm öğrencilerin ekte verilen mazeret sınavı başvuru dilekçesini doldurup imzalayarak geçerli mazeretlerini beyan eden gerekçeleri, gerekli tüm delil, belge veya dokümanları ile birlikte (açık ve net şekilde eksiksiz olarak) sınav tamamlandıktan en kısa süre içerisinde (15 Haziran 2020 Pazar 23:59 a kadar) Makina Mühendisliği Bölüm Sekreterinin zeynepyilmaz@sakarya.edu.tr mail adresine ogr.sakarya.edu.tr uzantılı mail adreslerini kullanarak göndermeleri gerekmektedir. Online sınav esnasında dersin hocası tarafından mazeret hakkı verilen öğrencilerinde mazeret dilekçesi vermeleri, bu durumu dilekçelerinde belirtmeleri ve kanıtlamaları gerekmektedir. Mail konusuna sadece mazeret sınavı başvurusu yazınız ve mail içeriğine herhangi bir açıklama yazmayınız. Mazeret Sınavı Başvuru Formu ve eklerinden (Transkript, sağlık raporu, gerekçe vb.) herhangi birisi eksik olan veya ogr.sakarya.edu.tr uzantılı mail adreslerini kullanmayan öğrencilerin mazeret sınavı başvuruları dikkate alınamamaktadır. Belirtilen başvuru süreci dışındaki mail, telefon vb. gibi iletişim kanalları vasıtasıyla gönderilen bilgilendirme, açıklama, mazeret gibi talepler dikkate alınamamaktadır.