2023-2024 Güz Yarıyılı Makine Mühendisliği Tasarımı/bitirme Çalışması Öneri Formu

2023-2024 Güz Yarıyılı Makine Mühendisliği Tasarımı/Bitirme Çalışması Öneri Formu

2023-2024 Güz Yarıyılında Makine Mühendisliği Tasarımı/ Bitirme Çalışması dersini alan öğrencilerin https://forms.gle/QFADnS3Z45sRYx4D9 formunu doldurmaları gerekmektedir. İlgili formun 19 Ekim 2023 Perşembe saat 23.59 a kadar doldurularak gönderilmesi gerekmektedir.

Form doldurulurken sadece ogr.sakarya.edu.tr uzantılı öğrenci e-posta adresi kullanılmalıdır. Öğretim üyelerinin, öğrencilerin önceki derslerde edindikleri bilgi ve becerileri kullanacakları, gerçekçi koşulları/kısıtları (Maliyet analizi zorunlu olmak üzere, ekonomi, çevre sorunları, sürdürülebilirlik, üretilebilirlik, etik, sağlık, güvenlik, sosyal ve politik sorunlar gibi) ve mühendislik standartlarını içerecek bir ana tasarım deneyimiyle mühendislik uygulamasına hazır hale getirilmesi hususunu dikkate alarak konu tercihinde bulunmaları gerekmektedir.