Umde ve Bitirme/tasarım Kapsamındaki Sigorta Girişleri Kapatılmıştır

UMDE ve bitirme/tasarım kapsamındaki sigorta girişleri kapatılmıştır

Sevgili Öğrenciler,

Türkiye'deki ve tüm dünyadaki mevcut durum sebebiyle alınan tedbirler kapsamında işyeri uygulamalı eğitim de durdurulmuştur. YÖK'ün ve buna bağlı olarak üniversitemizin aldığı kararlar doğrultusunda bahar dönemi uzaktan eğitim yöntemiyle yapılacaktır.
Bu kapsamda UMDE programına dahil öğrencilerimizin ve bitirme/tasarım için işyerine giden öğrencilerimizin sigorta girişleri kapatılmaktadır. Öğrencilerimizin kesinlikle işyerine gitmemesi gerekmektedir.
UMDE programına dahil olan öğrencilerimiz mağduriyet yaşamaması için alınan kararlar ve bu programın nasıl işletileceğinin detayları rektörlük tarafından duyurulacaktır.
Lütfen, alınan önlemlere azami dikkat edelim ve üniversite, fakülte veya bölümden yapılan duyuruları takip edelim. Başarı ve sağlık dileklerimizle.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı