Dynamıcs Of Machıne Intro Dersi Seçimi İle İlgili Önemli Duyuru

DYNAMICS OF MACHINE INTRO dersi seçimi ile ilgili önemli duyuru

Geçen yıllarda Makina Elemanları II dersini alıpta kalan öğrenciler Makina Elemanları Intro (İngilizce) dersini seçip alabilirler. Ancak Dynamics of Machine (Makina Dinamiği Intro) (ingilizce) dersini sistem izin verse bile kesinlikle alamazlar. Bu durumdaki öğrenciler  Dynamics of Machine Intro dersini seçseler bile Bölüm Kurulu kararıyla iptal edilecektir. Halihazırda Dynamics of Machine Intro dersini seçmiş olan öğrenciler danışman hocalarına Bölüm Başkanlığının talebiyle mail göndererek ders onayını iptal etmelerini istemeleri önem arzetmektedir.

Geçen yıllarda Dynamics of Machine Intro (Makina Dinamiği) dersinden kalanlar ve Makina Elemanları (Türkçe) dersinden geçenler Makina Elemanları dersini alamazlar ancak Dynamics of Machine Intro dersini alabilirler. Bu durumdaki öğrenci sayısı sadece 2 kişidir.

Bölüm Başkanlığı