Bitirme/tasarım Çalışması Teslimi (güncel)

Bitirme/Tasarım Çalışması Teslimi (GÜNCEL)

Bitirme/Tasarım Çalışmasında bulunması gerekenler;

1-Çalışma Tez yazım kurallarına uygun hazırlanmalıdır.
2-Çalışmada kapak sayfasının ardındaki Standartlar ve Kısıtlar Formu eksiksiz doldurulmalıdır.
3-Çalışmanın niteliğine göre uygun olan minimum 3 adet gerçekçi kısıt ve koşul (Ekonomi, Çevre Sorunları, Sürdürülebilirlik, Üretilebilirlik, Etik, Sağlık, Güvenlik, Sosyal ve Politik sorunlar gibi) Bitirme/Tasarım çalışmasının içerisinde detaylı olarak ele alınmalıdır.
4-Ayrıca yapılan çalışmadaki sistem/süreç/cihaz/ürünün maliyet analizi detaylı olarak yapılmalıdır.

Yapılan Bitirme/Tasarım Çalışmaları, kitap ve CD teslim tarihinden önce danışman öğretim üyesinin onayının ardından veysela@sakarya.edu.tr e-posta adresine gönderilecektir.

Yapılan Çalışmalar,  Bitirme/Tasarım Çalışması İnceleme Komisyonu tarafından incelenecek ve uygun ise komisyon onayının ardından öğrenci bitirme/tasarım çalışmasını bölüme teslim edebilecektir, eğer yapılan çalışma istenen şartları sağlamıyorsa inceleme komisyonu sebeplerini belirtecek ve öğrenci, Danışman Öğretim Üyesi ile birlikte gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra Bölüm Sekreterliğine Bitirme Çalışması için 3 adet kitapçık ve 1 adet CD Tasarım Çalışması için 1 adet CD teslim edebilecektir.

BİTİRME ÇALIŞMASI KİTAP TESLİMİ VE MÜLAKATI

Teslim Tarihi: 22 Mayıs 2018 Salı Günü bu tarihten sonra gelen e-mailler kabul edilmeyecektir.

Komisyon tarafından uygun görülmeyen çalışmaların son teslim tarihi : 29 Mayıs 2018 Salı Günü

Teslim Yeri : Makine Mühendisliği Bölüm Sekreterliği

Kitap Sayısı : 3 adet

CD Sayısı : 1 adet (kitapta bulunan çalışmanın tümü CD'ye ekleyiniz.)

CD zarf içerisinde olacak CD ve Zarf üzerinde öğrenci No adınız soyadınız ve danışman adı soyadını yazınız.

Mülakat Tarihi : 30 Mayıs 2018 Çarşamba Günü

Mülakat Yeri : Makine Mühendisliği Bölümü

Mülakat Saati : 10.00

TASARIM ÇALIŞMASI ÖDEV TESLİMİ

CD Sayısı : 1 adet (yapılan tüm çalışmayı CD'ye ekleyiniz.)

Teslim Yeri : Bölüm Sekreterliği

Teslim Tarihi : 22 Mayıs 2018