Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılması

Başvuru Tarihi Son Gün : 22 Ekim 2015 Perşembe Günü Saat 17:20' dir.

Başvuru Yeri : Bölüm Sekreterliği

başvuru formları çoğaltılmış olup bölüm sekreterliğinden alınabilir. (yada www.me.sakarya.edu.tr duyurular kısmından indirebilirsiniz.)

23 Ekim Cuma Günü Saat 14:30'da M7 binasında sözlü mülakat yapılacaktır. Başvuru yapanların mülakata katılmaları zorunludur. katılmayanların başvurusu dikkate alınmayacaktır.

toplam 10 öğrenci alınacaktır. 9 öğrenci, ''Asistan Öğrenci'' (İhtiyacı olan bir hocanın yanında çalışması) 1 öğrenci, İdari Birimlerde'' Bölüm Sekreterliğinde çalışması.

haftalık en fazla 15 saat'lik çalışma olacak. Ders zamanlarında, sınavlarda ve tatillerde çalışma olmayacak. Güz ve Bahar Döneminde çalışacak.
çalışmaya başlayan öğrenci istediği zaman bölüm sekreterliğine dilekçe vererek görevinden ayrılabilir. bu durumda yerine yedek sıralamasında ilk sırada bulunana teklif edilir.